20221011_130757

Trouwen op een bijzondere locatie

Proficiat met uw voorgenomen huwelijk! Jullie zijn natuurlijk op zoek naar een unieke locatie om deze bijzondere dag te vieren. Laat uw dromen op ons boerenerf uitkomen.

Bij Bed and Breakfast de Volkelse Hooiberg, kunt u op verschillende mooie plekjes op het platteland trouwen… wat dacht u van:

  • Tussen de koeien (in de wei of op stal)
  • Buiten op ons terras
  • Bij slechte weersvoorspellingen in de serre
  • In de veldschuur
  • In een tent op het land
  • Buiten in de wei
  • … of naar eigen keuze op ons erf

Omdat wij een officiële trouwlocatie zijn, kunt u bij ons het JA- WOORD geven met de ambtenaar van  de burgerlijke stand.

Onze locatie is uitermate geschikt voor als jullie een totaal andere bruiloft willen geven. Bij onze B&B kunt u heel persoonlijk en knus trouwen met de mensen om jullie heen die jullie er graag bij hebben. Wij bieden juist voor kleinere groepen een geweldig concept. Wij ontzorgen jullie vanaf het moment dat jullie de keuze voor onze locatie hebben gemaakt. U bent bij ons op het goede adres voor een persoonlijke benadering, met altijd dezelfde contactpersoon.

Al voor u het ja- woord gaat geven, kunt u eerst op uw gemak even bijkomen in uw bruidssuite en u zelf opfrissen en evt. omkleden. Ook nog 4 andere kamers voor uw familie of vrienden zijn voor jullie gereserveerd. Vanaf 11 uur in de ochtend tot de dag na jullie huwelijk 11 uur, hebben jullie samen met de meest dierbare om jullie heen de B&B geheel tot jullie beschikking.

Trouwen3
20210525_232623

Wij kleden de ruimte mooi aan met bloemen, kunnen het bruidsboeket en alle andere bloemenwensen voor u in vervulling laten gaan. Heel makkelijk als je op een locatie trouwt, waar de eigenaresse al 30 jaar bloemschikervaring heeft, met een specialisme in bruidswerk.

Natuurlijk wilt u dat niemand iets te kort komt op deze bijzondere dag. Wij ontvangen de gasten graag voor de ceremonie met koffie en iets lekkers erbij, zodat ze eerst rustig bij kunnen komen van de reis. Na de ceremonie kunt u kiezen voor een champagne toast of een heerlijke bruidstaart.
De drankjes worden door ons rondgebracht en wij zetten alvast wat te knabbelen op tafel

Voor het diner hebben we verschillende keuze mogelijkheden een 3 tot 5 gangen diner, een lopend buffet, een BBQ, high tea of tapas eten. Op het platteland mag u natuurlijk verwachten dat het vlees van de boerderij (winkel) afkomstig is en zoveel mogelijk van collega boeren.

Na het eten kunt u even gebruik maken van uw kamer, maakt een wandelingetje over het platteland of over ons erf waar genoeg te beleven is. Aansluitend gaat u genieten van de receptie, een borrelmoment of een gezellige feestavond met alles erop en eraan. Deze dag is van jullie, dus jullie bepalen wat er gebeurd en wanneer..... GENIETEN is het sleutelwoord.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar info@volkelsehooiberg.nl  of u appt/ belt 0625544802. U bent van harte welkom om eens te komen kijken naar de locatie en met ons van gedachten te wisselen voor een bruiloft met net wat meer!

Trouwen4
20221010_174939
IMG_8540 (467x700) (2) (002)
20221011_155951
Trouwen9
20220715_110245