Huifkartocht

Ervaar onze huifkartochten! Ontdek het platteland op een unieke manier met onze huifkar, getrokken door een sfeervolle tractor. Onze huifkar biedt plaats aan maximaal 15 personen en is perfect geschikt voor groepen die op zoek zijn naar een landelijke ervaring.

Ontdek de schoonheid van het Volkelse landschap terwijl we samen met u de route bepalen. Of het nu gaat om een ontspannen rit door het buitengebied of een bezoek aan een lokale bezienswaardigheid, de keuze is aan u!

We merken dat er steeds meer vraag is naar huifkartochten door scholen, BSO's, en andere groepen die een rit willen maken of ergens naartoe gebracht willen worden.

Onze tarieven zijn transparant: €100 voor het eerste uur en €50 voor elk vervolguur, ongeacht of we rijden of pauzeren. En voor groepen die hongerig zijn naar meer bieden we verschillende lunchopties aan, die we graag met u bespreken.

De huifkartocht kan starten vanaf onze locatie of vanaf een door u gewenste locatie. Houd er rekening mee dat het uurtarief begint te lopen vanaf onze locatie, dus als het bijvoorbeeld een kwartier rijden is, blijft er 45 minuten over van het eerste uur.

Wij rijden u graag rond en bieden een onvergetelijke ervaring voor jong en oud.

20200607_110526
IMG-20200729-WA0020