Boerderijwinkel

Bourgondisch, gemak en lekker vers. Dat is shoppen in de boerderijwinkel van de Volkelse Hooiberg. In onze boerderijwinkel verkopen we lokale en ambachtelijke producten.

We hebben een melktap met verse melk van onze eigen koeien die gedurende het jaar zoveel mogelijk buiten lopen.

Ook hebben we een mooi assortiment natuurzuiver vlees van koe, kip en varken. Vlees met smaak waar wij een goed gevoel bij hebben. Een mooi stukje vlees, van goede kwaliteit van lokale boeren.

We hebben pure producten zoals aardappels, uien, eieren en seizoensgroenten. Maar ook kant en klare producten zoals kaas, soep en toetjes. In het weekend en op feestdagen wordt het assortiment aangevuld met extra lekkere producten.

Daarnaast hebben we cadeau-automaat waar u prachtige boerderijpakketten en bloemen kunt kopen.

Onze boerderijwinkel is elke dag geopend van 07:00 tot 21:00 uur.

Geniet tijdens uw bezoek aan onze boerderijwinkel van ons boerenerf. Neem gerust uw kinderen mee. Ze vinden het geweldig om zelf melk te tappen en even langs de koeien, kalfjes, kippen, geiten en konijnen te lopen.

De melktap

Tap je eigen verse rauwe melk. Dagverse, onbewerkte melk, die aan alle kwaliteitseisen voldoet. Rechtstreeks van de koe, die een groot deel van het jaar buiten loopt.

Boerderijproducten

Hou jij van lekker eten? Wij hebben smaakvolle boerderijproducten. Pure producten waarmee je een lekkere maaltijd kan bereiden. Maar ook kant en klare gerechten voor jouw gemak.

Cadeaupakketten

Nog even snel een cadeautje kopen voor een verjaardag of ander feestje? Wij hebben hele mooie boerderijpakketten en bloemen.

Bijzondere wensen?

Wilt u graag een grotere hoeveelheid bestellen? Download dan onze bestellijst en mail deze door naar info@volkelsehooiberg.nl.

Wilt u graag een bijzonder cadeau- of bloempakket? Bel dan naar 06 - 25 54 48 02.

Uw bijzondere wensen graag 5 dagen van tevoren aan ons doorgeven. Dan hebben wij de tijd om het te regelen en te zorgen dat alles klaar staat.