Slapen

Beleef het boerenerf door een nachtje te slapen in De Volkelse Hooiberg. Onze hooiberg heeft vijf slaapkamers met elk een eigen thema. Zo waant u zich helemaal tussen de koeien, kippen, tussen de bluumkes of op de boerderij.

Alle kamers hebben luxe boxspringbedden met een heerlijke topping. We plaatsen de bedden uit of tegen elkaar, wat u graag wenst. Op alle bedden hebben we een vier seizoenendekbed, zodat u altijd comfortabel slaapt.

Heeft u kinderen dan hebben we volop mogelijkheden. Onze Boerderijkamer passen we graag aan voor uw kinderen en voor de allerkleinsten (jonger dan 3 jaar) mag u kosteloos een campingbedje bijplaatsen.

Bij al onze prijzen zit ons standaard ontbijt wat u zelf uit de keuken mag pakken. Maar we kunnen u ook verwennen met een streekproductenontbijt.

Hieronder ziet u een overzicht van onze kamers.

Loeigoei kamer

Dit is de koeienkamer, dit is de grootste kamer en is volledig aangekleed binnen dit thema. De kamer heeft uitzicht op de koeienstal en de koeienweide.

Op stok

Deze kamer is volledig ingericht met een kippenthema. Na een dag druk in de weer geweest te zijn, gaan de kippen op stok en komen ze volledig tot rust, u dus ook.

Tussen de bluumkes

Voor de romantische gasten onder ons, hebben we ook een speciale bloemenkamer. Op deze kamer zijn elke dag ‘verse bluumkes’  aanwezig.

D'n hooizulder

Op de tweede verdieping bevindt zich d’n Hooizulder. Deze slaapkamer staat vol met spullen die u vroeger ook tegenkwam in de slaapkamer of op de zolder.

De boerderijkamer

Dit is een gezellige knusse boerderijkamer. De aankleding van deze kamer heeft te maken met allerlei zaken die je op een boerderij tegen komt.

Pipowagen

Overnachten in een kleurrijke pipowagen, hoe leuk is dat! Je kan slapen in de bedstee en/of slaapbank en koken in het knusse keukentje.