Paasbrunch op 1ste en 2de paasdag

Zowel op eerste als tweede paasdag, kunt u bij ons genieten van een heerlijke paasbrunch.
Heerlijk eten in een sfeervolle ambiance, die mooi aangekleed is in paassfeer, op het platteland. Kinderen vinden het geweldig om tussen het eten door niet “braaf” aan tafel te hoeven zitten, maar tussendoor lekker spelen op de boerderij (wel onder toezicht van minimaal 1 ouder van het eigen gezelschap) of binnen lekker knutselen tijdens de brunch aan een speciaal ingerichte tafel hiervoor.

Dus heeft u geen zin om te koken met Pasen? wel in een heerlijke boeren Paas brunch .. dat kan! Reserveer dan snel een Paasbrunch bij De Volkelse Hooiberg. U wordt heerlijk verwend met een uitgebreide vier gangen brunch. De start is met een heerlijke aperitiefje met een glas bubbels of jus´de Orange, vervolgens krijgt u een heerlijk Lente soepje, met lekker afgebakken brood en kruidenboter. Dan diverse soorten afgebakken broodjes, krentenmik, zachte broodjes en broodsoorten. Schalen met heerlijke soorten vleeswaren en zoet beleg worden op de tafels opgediend. Natuurlijk ontbreken er ook geen boeren producten zoals boerenkaas, goeie boter, verse melk en heerlijk warm vlees van de boerderij winkel, lekker “ouwverwets bereid” en natuurlijk een paar verschillende soorten gerechten met eieren van onze eigen boerderij. Een uitgebreid toetjes arrangement hoort hier natuurlijk ook bij met in ieder geval zelfgemaakte yoghurt met vers fruit en hangop met een lekkere koekjes bodem en een heerlijke toppings. Ook een ijsje hoort erbij en natuurlijk ook toepasselijke zoetigheden die bij Pasen horen.

Dranken: Koffie, thee, verse melk, chocomelk, jus d’oranje, voor kinderen ook nog drinkmelk met een frisse fruitsmaak, en ranja

Tussen het “hoofdgerecht” en de toetjes is er gelegenheid om even op de boerderij rond te lopen, u mag dan ook foto’s maken met van onze dieren.

Voor de kinderen (t/m 12 jaar) verstoppen wij op div. plekken op de boerderij paaseieren, die ze kunnen zoeken en mee naar huis mogen nemen.

Gezellig om te boeken met de familie, vrienden, buren of een ander gezelschap. We hebben in de ene ruimte maximaal plaats voor 20 personen en de serre biedt plaats voor  30 personen.
U heeft dus bij ons de mogelijkheid om met uw “eigen”gezelschap in één ruimte te zitten. (alleen bij voldoende personen (minimaal 15 personen voor een eigen ruimte, bij kleinere groepen kan het zijn dat er ook andere gezelschappen in dezelfde ruimte zitten. Vraag naar de mogelijkheden)

RESERVEER SNEL VOL =VOL!

Prijs voor Volwassenen (vanaf 13 jaar)  € 32,50 p/p incl. beschreven drankjes

Prijs kinderen 0 t/m 3 jaar € 6,50 p/kind

Prijs kinderen 4 tot en met 12 jaar € 14,95 p/kind

Tijd aanvang 11.30 uur tot 14.00 uur (of in overleg, indien u met meer dan 15 personen bent)

Reserveren: info@volkelsehooiberg.nl of u kunt mij bellen / appen op 06-25544802

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om andere drankjes te bestellen tegen consumptieprijs.
( fris, sappen, Hertog Jan bier 2,50 per glas/flesje,  en Radler 2,50 per flesje, witte of rode wijn 4,50 per glas en speciaal bier v.a. 3,50 per flesje).