Koeien voor het eerst naar buiten zondag 26 maart/ sponsoractie Alpe d’Huzes

Koeien tegen Kanker

De lente is weer begonnen en de koeien staan te popelen om weer naar buiten te mogen. Bij B&B De Volkelse Hooiberg wordt de opening van het boerenseizoen gevierd op zondag 26 maart’23. De staldeuren worden geopend om 13:00 uur en iedereen is van harte welkom, vanaf 12:00 uur staat de koffie, thee met het lekkers klaar. Het is iedere jaar weer heel bijzonder om de dansende koeien te zien.

Vriendengroep Keet Net Niks gaat die dag geld inzamelen voor de  Alpe d’HuZes  en proberen daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker.
Die dag is er koffie/thee met gebak te koop
Broodjes Hamburger en broodjes ei
Fris en bier op het terras
Braskaarten voor de kinderen
Verkoop Big Callenge shirts

Die dag worden er ook lootjes verkocht voor het goede doel, de hoofdprijs wordt gesponsord door B&B De Volkelse Hooiberg, een overnachting voor 2 personen in een kamer naar keuze, incl. ontbijt. Daarnaast worden er nog meerdere prijzen beschikbaar gesteld door ondernemers hier uit de omgeving.

Neem dus gerust de hele familie mee, opa & oma, ouders, kinderen, ook zeer geschikt voor mindervalide en mensen met een handicap.

U bent op zondag 26 maart’23 van harte welkom bij B&B De Volkelse Hooiberg aan de Venstraat 3a in Volkel om dansende koeien te zien en bij te dragen aan de strijd tegen kanker.