FIETSEN, WANDELEN, MOTOR RIJDEN

            

TIP: RESERVEER EEN CORONAPROOF ARRANGEMENT EN LAAT U VERRASSEN OP HET PLATTELAND, EEN PRACHTIG NATUURGEBIED, EN GENIET VAN EEN HEERLIJK 3 GANGEN MENU VOOR € 19,50 GEMAAKT MET ZOVEEL MOGELIJK PRODUCTEN, RECHTSTREEKS VAN DE BOER. OOK EEN LUNCHPAKKET KUNT U BIJ ONS EXTRA RESERVEREN!

GENIET VAN EEN HEERLIJK VERBLIJF BIJ BED AND BREAKFAST DE VOLKELSE HOOIBERG EN GA EROP UIT MET DE FIETS, DE MOTOR OF GA LEKKER WANDELEN.

De Volkelse Hooiberg is gevestigd midden op het platteland, u heeft uitzicht over de velden, in deze omgeving zijn nog voldoende bossen, vijvers, wandel – , fiets- , step-, tractor- en motor- gelegenheden. Ook met de auto kunt u hier lekker rondtoeren.

Laat u verrassen door De Maashorst, dit is een prachtig natuurgebied, waar u echt even moet gaan wandelen of fietsen als u een natuurliefhebber bent.

Ook de bossen van Odiliapeel, Zeeland, Boekel, Venhorst hebben veel te bieden. Mooie wandelroutes, trimbossen, fietspaden en een diversiteit van bomen, akkerbloemen, heide etc.

Bij de Kleuter in Uden (op loopafstand) kunt u heerlijk vissen . Verder zijn er in de omgeving o.a. ook in Odiliapeel , Venhorst en Uden op het sportpark mooie grote visvijvers (let op; u dient wel voor alle vijvers een visvergunning te hebben!)

Er zijn diverse knooppunten routes in onze omgeving die u kunt fietsen.

Op Routenet staan div. routes, de volgende route komt praktisch naast onze B&B:

https://www.route.nl/fietsroute/141822/ontdek-de-maashorst-en-uden

Wij hebben een afgesloten schuur waar u uw fiets kunt stallen en opladen.

Ook Motoren kunt u veilig bij ons binnen in de veldschuur zetten, deze wordt iedere avond afgesloten.

Ons terrein wordt iedere avond ook nog eens afgesloten door een poort, niemand kan dus ons terrein op, tenzij u hier specifiek om vraagt (onze gasten kunnen natuurlijk na een avond stappen, altijd in onze B&B terecht)… ongewenste gasten houden we liever van ons terrein af!

Ook verhuren wij zelf fietsen, zowel gewone fietsen als elektrische fietsen.

Bent u met een groep en wilt u de omgeving eens op een andere manier zien, boek dan bij ons een huifkartocht. Met de tractor en huifkar laten wij u de omgeving van Volkel zien. We hebben verschillende routes, waarbij u ook kunt picknicken, ergens een drankje kunt doen, of laat uw kinderen bij een speeltuintje even lekker spelen!

DUS KOM EN GENIET VAN ALLES WAT HET PLATTELAND TE BIEDEN HEEFT. IN ONZE B&B ZULLEN WE U IN DE WATTEN LEGGEN EN KUNT U HEERLIJK UITRUSTEN IN EEN GOED BED, MET SANITAIR OP DE KAMER. DE OCHTEND DAARNA GENIET U VAN EEN HEERLIJK ONTBIJT MET ZELFGEMAAKTE PRODUCTEN VAN EIGEN BOERDERIJ.

Reserveer nu uw overnachting via deze site, of bel 06-25544802

Graag tot snel!