GROTE Boerenlunch opbrengst Alpe’d Huzes zondag 5 mei’19

Zondag 5 mei boerenlunch in de koeienstal voor het goede doel Alpe d’Huzes

Zondag 5 mei wordt er een GROTE boerenlunch in de koeienstal georganiseerd, tussen het jongvee. Lange tafels, feestelijk gedekt, met eten waar jong en oud van zal smullen!

We maken voor u een verse 3 gangen boerenlunch, met zoveel mogelijk streek- en producten rechtstreeks vanaf onze eigen boerderij, of van boerderijwinkels uit de buurt. U start met een lekkere zelfgemaakte soep met stokbrood en kruidenboter; div. soorten broodjes met verschillende soorten beleg, broodje beenham (met saus), voor de kinderen een broodje kroket of broodje frikandel, ei, krentenmik en peperkoek, een heerlijke rundvleessalade en natuurlijk onbeperkt koffie, thee, verse koeienmelk en ranja en als toetje zelfgemaakte boerenyoghurt of hangop met een heerlijke topping. Dit is uw unieke kans om te eten tussen de koeien!

De opbrengst komt ten goede van de Alpe d’Huzes! Leerlingen van het Udens College gaan deze boerenlunch mee voorbereiden en serveren. Geef u snel op, vol = vol. We willen graag met 150 personen genieten van een (H)eerlijke boeren lunch!

U kunt opgeven d.m.v. te mailen naar info@volkelsehooiberg.nl u geeft dan uw naam, telefoonnummer, e-mail adres en het aantal kinderen onder de 12 door. Vervolgens ontvangt u een tikkie voor de betaling. Na betaling bent u verzekerd van een plekje voor de lunch tussen de koeien.

Kosten voor volwassenen € 20,- kinderen van 3 tot 12 jaar € 10,- kinderen van 0 t/m 2 jaar zijn gratis indien ze in een kinderstoel zitten, dient u die zelf mee te brengen.

Start boerenlunch 12.00 uur, verzamelen om 11.45 uur op stal.

Locatie: in de koeienstal van Bed and Breakfast De Volkelse Hooiberg, Venstraat 3 te Volkel bij fam. van Dijk.

 

GENIET VAN HET ETEN EN DE KOEIEN, DEZE UNIEKE DAG GAAT U VAST EN ZEKER ERG BOEIEN!

 

U KOMT TOCH OOK???

Groetjes leerlingen van het Udens College die te voet de Alpe d’Huzes gaan beklimmen, hun ouders en Corné en Arnanda van Dijk