Koeien naar buiten 2018

 

       Zondag 8 april gaan de koeien bij Familie van Dijk weer voor het eerst dit jaar de weide in.

Het beloofd prachtig weer te worden.. dus wat past er nou beter in een voorjaarsplaatje dan koeien die in de weide staan? Dit is een prachtige beleving om te zien, koeien dansen, springen en rennen van vreugde in de weide. Ieder jaar opnieuw is dit voor Boer Corné een geweldige dag. Wat is er nou mooier dan een koe op de plek waar hij hoort.. BUITEN!

Graag wil hij hier iedereen van mee laten genieten.

Het programma van dit jaar is als volgt:

Zondag 8 april’18 verzamelen vanaf 13.00 uur bij Bed and Breakfast De Volkelse Hooiberg, Venstraat 3a, 5408 RN te Volkel.
U kunt alvast een kijkje nemen op stal, een kopje koffie of thee pakken, lekker rondlopen op de boerderij, de B&B met de kamers die vrij zijn bezichtigen.. kortom genoeg te doen.
13.30 precies, gaan de deuren van de koeienstal open.
Ongeveer rond 13.45 opening en bekendmaking van de nieuwe naam (die u verzint op fb) van onze nieuwste aanwinst, onze overkapping! (deze gaat gebruikt worden voor BBQ, etentjes, gezellig buiten zitten, ontbijtjes en lunchen, roken in de wintermaanden of bij nat weer.. kortom een multifunctionele ruimte, waar we erg trots op zijn).

Gedurende de hele middag kunt u bij ons op het terras genieten van gratis koffie, thee, dagverse boerenmelk of ranja.
Natuurlijk verkopen we dit jaar ook weer wat lekkers erbij.. taart, hangop, ijs van ijs café Holland. En frisdrank, een biertje en wijntje tegen consumptie prijs.

Neem gerust kinderen, familie, vrienden, buren en iedereen die je leuk vindt mee.. deel dit bericht zoveel mogelijk zodat veel mensen de gelegenheid krijgen om dit spektakel mee te nemen.

Graag tot a.s. zondag!

Met vriendelijke groeten, Boer Corné, Arnanda en kinderen van Dijk