6 OKTOBER KOFFIE MORNING/ AFTERNOON STICHTING OPKIKKER

 

 

Op 6 oktober 2017 doet Bed and Breakfast De Volkelse Hooiberg mee aan de Koffie Morning en Afternoon van Stichting Opkikker!

 

Speciaal voor het goede doel; Stichting Opkikker, ga ik samen met mijn dochter Nanne (13) en met Carlijn (12) ovenverse taarten maken en (h)eerlijke taarten gemaakt van onze eigen koeienmelk, yoghurt en hangop.

Wij vinden het belangrijk dat er speciaal voor deze groep gezinnen iets gedaan wordt. Carlijn heeft mij gevonden op facebook, ze wilde zelf dolgraag een koffie morning gaan organiseren, maar vond het een beetje moeilijk hoe ze dat moest gaan organiseren. Haar moeder heeft mij benaderd of we het samen konden gaan doen. Waarom dit voor Carlijn zo belangrijk is, omdat haar broertje een zeldzame stofwisselingsziekte heeft. Ze weet dus als geen ander hoe belangrijk het is om eens een onbezorgde dag te genieten. Ze wil dus dolgraag helpen om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel.

Ik heb hier een mooie locatie voor, De Volkelse Hooiberg. In de ochtend kan er een groep komen van maximaal 20 personen die geniet van een lekker bakkie koffie of thee met een (h)eerlijk stuk taart. Daarna gaan we gezellig even over de boerderij zodat mensen met kinderen ook gezellig kunnen komen.

De tijd in de ochtend is van 10.00 uur tot maximaal 11.30 uur en in de middag van 14.00 uur tot 15.30 uur geniet u van een heerlijke “high tea” met zelf gemaakt gebak zowel zoet als hartig . Geef uzelf en uw familie of vrienden snel op, want vol =vol. Maximaal kunnen 20 personen per dagdeel meedoen. Deze dag betaal je mij dus niets, maar geef je een (gulle) gift in de collectebus van Stichting Opkikker. Een unieke kans om eens de B&B en boerderij te bezichtigen en te genieten van heerlijke zelfgemaakte taarten!

U kunt zich inschrijven via info@volkelsehooiberg.nl of bellen naar 06-25544802 als u ook op de koffie/thee met zelfgemaakt gebak wilt komen.

p.s. kunt u niet op 6 oktober, maar wilt u wel wat doen, dat kan natuurlijk. Wij organiseren b.v. ook op woensdag 4 oktober knuffeldierendag, dit is een dag waarop u kinderen kunnen genieten van de boerderij en het lekkers wat de dieren maken (of wat ik verwerk). Ze kunnen spelen, alles over koeien leren, een diploma halen en nog veel meer. Deze dag is de entree voor kinderen € 7,50 en voor volwassenen € 4,50 incl. koffie/thee, ranja, melk, dieren cup cake, hangop, boerderij diploma voor de kinderen, onbeperkt foto’s maken. OP DEZE DAG ZAL IK OOK DE COLLECTEBUS KLAARZETTEN VOOR STICHTING OPKIKKER VOOR MENSEN DIE DAAR GRAAG EEN GIFT IN WILLEN DOEN.

Stichting opkikker verraste het gezin van Cas en Carlijn met een schilderworkshop voor Carlijn en haar moeder, terwijl Cas en zijn vader samen met de klas van Cas (met andere kinderen met een ziekte of beperking) een rondrit met een treintje maakte in de omgeving van school. Daarna mocht nog wens van Cas in vervulling gaan door met het gezin in de supersnelle ICE trein naar Utrecht te gaan, begeleid door twee conducteurs, waarna gegeten kon worden in het personeelsrestaurant van het Centraal Station in Utrecht. Cas ging met zijn ouders naar het spoorwegmuseum waar ze een rondleiding kregen, en Carlijn mocht gaan paardrijden, waarna ze Cas en ouders met de koets ophaalde om samen pannenkoeken te gaan eten! Dit was in 2012, maar het was een dag om nooit te vergeten, en waarbij alle zorgen om het ziek zijn van Cas eens even los gelaten kon worden! Stichting opkikker organiseert dagen voor een individueel gezin, en voor meerdere gezinnen tegelijk en er is ook de jaarlijkse Opkikkerdag, waar tevens geld in gezameld wordt door alle gezinnen door o.a. mobieltjes in te zamelen. Iedereen helpt mee!

Stichting Opkikker zorgt tijdens Opkikkerdagen graag voor een kers op de taart. Op een dag waar alles tot in de puntjes wordt verzorgd voor gezinnen met een ziek kind, geven zij graag nog iets extra’s.

www.opkikker.nl
info@opkikker.nl