(H)eerlijk nachtje weg

Gaat u dit jaar niet op vakantie, maar wilt u wel genieten van een nachtje weg of een weekendje… reserveer dan een kamer bij Bed and Breakfast de Volkelse Hooiberg.

Hier kunt u heerlijk tot rust komen op de boerderij, lekker genieten van het platteland, heerlijk eten uit de moestuin wat u zelf klaarmaakt of u laat het door de gastvrouw klaarmaken in een 3 gangen menu.
Een heerlijk voorgerecht, hoofdgerecht en zelfgemaakt zuivelgerecht rechtstreeks van de boerderij voor slechts € 15,- per volwassene en € 7,50 per kind tussen de 3 en de 12 jaar.

Laat u kind(eren) heerlijk spelen op de boerderij, de geiten en kippen mee voeren, op de tractor zitten, de kalfjes aaien en de koeien bewonderen… en wat dacht je van in het stro spelen of op een traptractor.
Bij ons op de boerderij is veel mogelijk.

Komt u zonder kinderen, laat u dan rondleiden op de boerderij en kom meer te weten over het boerenleven en geniet lekker van een plattelands ontbijtje.
‘S avonds kunt u heerlijk genieten op het terras of binnen in de gezamenlijke ruimte van een wijntje, een pilsje of wat fris. Wij hebben altijd wat voor u klaar staan wat met het minibar principe werkt.

Heeft u speciale wensen laat het ons weten!

Tip: ga er lekker op uit, huur fietsen, ga naar de Maashorst, de dierentuin bij ons om de hoek Zie Zoo of het Hemelrijk. Kortom voor jong en oud genoeg te beleven!