Zuivelproducten te koop

Vanaf heden hebben wij regelmatig zelf gemaakt vers zuivel te koop.

Dit wordt vers gemaakt van eigen melk van onze koeien. Dit is een puur en eerlijk product, waar geen conserveringsmiddelen of E nummers aan toegevoegd worden, waardoor het voor veel mensen geschikt is. De producten zijn vol en romig van smaak, je proeft de herkomst.

Producten die wekelijks te koop zijn: (ongeveer 10 a 15 dagen houdbaar)
* volle boeren yoghurt
* hangop, (dat is uitgehangen dikke yoghurt, zacht van smaak, heerlijk romig)

Op bestelling: ( producten alleen op bestelling omdat deze beperkter houdbaar zijn.)
* rauwe melk
* rijstepap
* kwark
* chocolademousse

Ook kan ik op bestelling een schaal voor u opmaken voor b.v. een feestje, denk hierbij aan een schaal met verschillende laagjes, verkruimelde koek, hangop vermengd met slagroom en mon chou laagje kersen etc. , maar ook met b.v verkruimelde kletskoppen, hangop met slagroom en mon chou en dan een top laag met verschillende soorten noten en kletskoppen erin.

Vraag naar de mogelijkheden!

Houdt face book in de gaten voor verkoop dagen en tijden of bestel op info@volkelsehooiberg.nl of bel 06-25544802