Paas High tea

PAAS HIGH TEA

 

Gezellig met je gezin, familie of vrienden heerlijk genieten van een een plattelands Paas high tea, met (h) eerlijke producten uit de streek en rechtstreeks van de boerderij en van boerderijwinkels uit de omgeving… dat kan, bij De Volkelse Hooiberg!

Reserveer snel, voordat u te laat bent, vol=vol! Tijdens 1ste en 2de Paasdag wordt er een heerlijke Paas high tea geserveerd, die uit vijf gangen bestaat!

De eerste gang is een ontvangst drankje met een heerlijke amuse

De tweede gang is een heerlijk soepje met stokbrood en kruidenboter

De derde gang is de belangrijkste! uw smaak en geur pupillen zullen dit zeker waarderen. Wat u precies allemaal krijgt ga ik nog niet verklappen, maar wel zowel koude als warme hapjes, vis als vlees gerechtjes, sandwich als bladerdeeghapjes en natuurlijk zitten er ook ei gerechtjes bij

De vierde gang is voor de zoet liefhebbers onder ons de allerlekkerste, hier worden heerlijke taartpuntjes, gevulde glaasjes en een Volkels hooibergske geserveerd

En we sluiten af met een lekker bakske koffie met een een advocaatje (voor de liefhebber), en een etagère vol met paas heerlijkheden.

Tijdens de High tea kunt u onbeperkt genieten van diverse soorten thee, zowel verse als kruiden, maar natuurlijk ook gewone, koffie, verse melk en vers fruitwater. Voor ieder een glas jus d’orange en voor de kinderen yogo en ranja erbij.

Tussen de derde en vierde gang is er gelegenheid om even op de boerderij rond te lopen, u mag dan ook foto’s maken met van onze dieren.

Voor de kinderen (t/m 12 jaar)  verstoppen wij op div. plekken op de boerderij paaseieren, die ze kunnen zoeken en mee naar huis mogen nemen.

Gezellig om te boeken met de familie, vrienden, buren of een ander gezelschap. We hebben in de ene ruimte maximaal plaats voor 30 personen en de andere voor 8 a 10 personen.
U heeft dus bij ons de mogelijkheid om met uw “eigen”gezelschap in één ruimte te zitten. (alleen bij voldoende personen, vraag naar de mogelijkheden)

Prijs voor Volwassenen                      € 26,50 p/p

Prijs kinderen 3 tot en met 12 jaar    € 12,50 p/p

Prijs kinderen 12 tot en met 17 jaar   € 18,50 p/p

Tijd aanvang 15.30 uur tot 18.30 uur

Reserveren: info@volkelsehooiberg.nl of u kunt mij bellen op 06-25544802