Paas Brunch

Geen zin om te koken met Pasen? wel in een heerlijke boeren Paas brunch .. dat kan! Reserveer dan snel een Paasbrunch bij De Volkelse Hooiberg. U wordt heerlijk verwend met een uitgebreide drie gangen brunch. De start is met Soep, met lekker afgebakken brood en kruidenboter. Dan diverse soorten afgebakken broodjes, zelf gebakken krentenmik, zachte broodjes en broodsoorten. Schalen met heerlijke soorten vleeswaren en  zoet beleg worden op de tafels opgediend. Natuurlijk ontbreken er ook geen boeren producten zoals boerenkaas, goeie boter, verse melk en heerlijk warm vlees van de boerderij winkel, lekker “ouw verwets bereid” en natuurlijk een paar verschillende soorten gerechten met eieren van onze eigen boerderij. Een uitgebreid toetjes arrangement hoort hier natuurlijk ook bij met in ieder geval zelfgemaakte yoghurt en hangop van onze eigen koeienmelk, maar zeker ook toepasselijke zoetigheden die bij Pasen horen.

Dranken: Koffie, thee, verse melk, chocomelk, jus d’oranje, voor kinderen ook nog yogho drink, en ranja

Tussen het “hoofdgerecht” en de toetjes is er gelegenheid om even op de boerderij rond te lopen, u mag dan ook foto’s maken met van onze dieren.

Voor de kinderen (t/m 12 jaar)  verstoppen wij op div. plekken op de boerderij paaseieren, die ze kunnen zoeken en mee naar huis mogen nemen.

Gezellig om te boeken met de familie, vrienden, buren of een ander gezelschap. We hebben in de ene ruimte maximaal plaats voor 30 personen en de ander voor 8 a 10 personen.
U heeft dus bij ons de mogelijkheid om met uw “eigen”gezelschap in één ruimte te zitten. (alleen bij voldoende personen, vraag naar de mogelijkheden)

Prijs voor Volwassenen                      € 25,00 p/p

Prijs kinderen 3 tot en met 12 jaar  €  12,95 p/p

Prijs kinderen 12 tot en met 17 jaar € 19,50 p/p

Tijd aanvang 11.30 uur tot 14.00 uur

Reserveren: info@volkelsehooiberg.nl of u kunt mij bellen op 06-25544802

Zowel op eerste als tweede paasdag!